Skip to main content

Ο Άρης ζήτησε εισιτήρια από τον Βόλο - Ο ΝΠΣ αρνήθηκε και απαγορεύτηκε η μετακίνηση

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων των κιτρινόμαυρων.

Έπειτα από την αρνητική απάντηση του ΝΠΣ Βόλος για χορήγηση εισιτηρίων στους φίλους του Άρη, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους οπαδούς της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη.

Παράλληλα, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ότι «κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, η ΠΑΕ Άρης αιτήθηκε επίσημα όπως της χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια.

»Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ. ήταν αρνητικός ως προς το αίτημα της ΠΑΕ Άρης.

»Κατά συνέπεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη.

»Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στο Βόλο, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

»Τα μέτρα της Αστυνομίας, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου».