Skip to main content

Ο Αστερόκοσμος γίνεται πιο γιορτινός

Πλημμύρισε με επισκέπτες και γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές ο «Αστερόκοσμος» το Σαββατοκύριακο, που αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να γευτούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγένν

Πλημμύρισε με επισκέπτες και γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές ο «Αστερόκοσμος» το Σαββατοκύριακο, που αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να γευτούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Με την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα να έχει ξεκινήσει, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο των Βαλκανίων γίνεται ακόμα πιο γιορτινό. Σήμερα στις 20:00 η υπαίθρια μουσική σκηνή του «Αστερόκοσμου» υποδέχεται την λαμπερή Κατερίνα Στικούδη, που είναι έτοιμη να βάλει τη δική της εορταστική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό της ΔΕΘ-Helexpo.

Από σήμερα 22 Δεκεμβρίου και έως την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου ο «Αστερόκοσμος» θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 έως τις 22:00, ενώ τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τις 11:00 έως τις 20:00.

Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά στις 11:30 με τον Μάγο στο Παγωμένο Δάσος, στο περίπτερο 15.  Ο Καραγκιόζης Πειραχτήρι των Χριστουγέννων ανεβαίνει στις 12:00 και στις 18:00 στο Εργοστάσιο Δώρων του Άι Βασίλη, στο περίπτερο 13, ενώ το υπέροχο παραμύθι του Σελ Σιλβερστάιν «Το Κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο» παίζεται στις 12:30, στις 13:30, 17:30 και στις 18:30 στο Παγωμένο Δάσος, στο περίπτερο 15. Ο Καραγκιόζης και το μαγικό εργοστάσιο του Άι Βασίλη έρχεται στο περίπτερο 13 στις 13:00 και στις 19:00, ενώ ο Μάγος της Χριστουγεννιάτικης Πλατείας κάνει την εμφάνισή του στο ίδιο περίπτερο στις 14:00. Στις 19:00 οι Τρεις Πιγκουίνοι ξεχύνονται στο Παγωμένο Δάσος στο περίπτερο 15. Τέλος τα εντυπωσιακά ακροβατικά Space Santa ολοκληρώνουν το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις 20:10 στο Παγωμένο Δάσος, στο περίπτερο 15.  

Η γενική είσοδος στον Αστερόκοσμο (ατομικό εισιτήριο) κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλο το θεματικό πάρκο και απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια, δράσεις και θεάματα, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo (είσοδος από πύλη Εμπορίου). Τα παιδιά ύψους έως 1 μέτρο δεν πληρώνουν, ενώ το εισιτήριο για οικογένειες 4 ατόμων ορίστηκε στα 20 ευρώ. Η είσοδος που περιλαμβάνει και επίσκεψη στο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας είναι 9 ευρώ.

Ο Αστερόκοσμος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, με επίσημη τράπεζα την Εθνική Τράπεζα, με χορηγούς το αναψυκτικό ΛΕΠΟΓΚΑ και τις μπαταρίες ENERGIZER, αλλά και την Skyserv Handling Services και με τη στήριξη της Εγνατίας Οδού.