Skip to main content

Ο Βαρσάμης στηρίζει Δανιηλίδη

Η στήριξη του δημάρχου Αγίου Παύλου, Ν. Βαρσάμη, στο Σ. Δανιηλίδη ήταν από πολλούς, που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην περιοχή, λίγο πολύ αναμενόμενη.
της Χρύσας Κυριακού


Η στήριξη του δημάρχου Αγίου Παύλου, Ν. Βαρσάμη, στο Σ. Δανιηλίδη ήταν από πολλούς, που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην περιοχή, λίγο πολύ αναμενόμενη. Μπορεί ο κ. Βαρσάμης σε παλαιότερες δηλώσεις του να έλεγε ότι αναμένει την επίσημη απόφαση του κόμματός του σχετικά με το χρίσμα και αναλόγως θα πράξει, ωστόσο πριν το κόμμα ανακοινώσει τον εκλεκτό του στον νέο καλλικράτειο δήμο Νεάπολης Συκεών, ο κ. Βαρσάμης συνυπογράφει με ακόμη 100 στελέχη του κόμματος στον Άγιο Παύλο επιστολή στήριξης στον νυν δήμαρχο Συκεών.

Περισσότερα από εκατό αυτοδιοικητικά στελέχη και μέλη διοικήσεων κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του Αγ. Παύλου συντάσσονται με την υποψηφιότητα του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη για το νέο δήμο Νεάπολης-Συκεών, δίνοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για τις υποψηφιότητες στον διευρυμένο δήμο.

Ποιοι υπογράφουν

Στον κατάλογο των υπογραφών (εκτός από το όνομα του κ. Βαρσάμη) μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τα ονόματα του πρώην δημάρχου Διαμαντή Παπαδάμ, του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Βασιλειάδη, του πρώην υποψηφίου δημάρχου Νικ.Μπίμπα, των νυν και πρώην αντιδημάρχων Β. Ιωαννίδη, Κ. Ταχτατζή, Οδ. Καραθάνου, Ελένης Τσιάπα, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Καστανίδη, της πλειοψηφίας των πρώην και εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων και πρώην υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από όλους τους συνδυασμούς.

«Επιλογή ελπίδας»

Στην ανακοίνωση δηλώνεται ότι η απόφασή τους είναι «μία πράξη ευθύνης για το συμφέρον του τόπου» και η συστράτευση με τον Σ. Δανιηλίδη αποτελεί «επιλογή ελπίδας, νίκης και προοπτικής». «Ο νέος δήμαρχος πρέπει να εγγυηθεί την ανάπτυξη και την πρόοδο. Πρέπει να έχει αποδείξει ότι ξέρει, ότι θέλει και ότι μπορεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Και καλούν τους συμπολίτες τους να συνταχθούν με τον Σίμο Δανιηλίδη για ένα δημιουργικό μέλλον στο νέο δήμο.
«Η απόφαση εκατοντάδων ενεργών πολιτών του δήμου Αγίου Παύλου με χαροποιεί και με συγκινεί ιδιαίτερα», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Συκεών και συνεχίζει: «Η συσπείρωση της πλειοψηφίας της κοινωνίας γύρω από την υποψηφιότητα μου αποτελεί τιμή για μένα και την παράταξή μας. Ταυτόχρονα, συνιστά εμπιστοσύνη και επιβράβευση του έργου μας, το οποίο δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και στο μεγάλο νέο δήμο μας».