Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

O CHRISTIAN DIOR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ IT- ΤΣΑΝΤΑ: ΤΗΝ BOBBY

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη δερμάτινη συλλογή του οίκου Dior, η τσάντα Bobby είναι το έμβλημα μιας διαχρονικής νεωτερικότητας.

Από την άφιξη της Maria Grazia Chiuri στον οίκο Dior, κάθε χρονιά συνοδεύτηκε με τη μεγάλη παρουσίαση μιας νέας τσάντας. Δεν θα ξεχάσουμε την ημέρα που το Instagram πλημμύρισε με εικόνες από influencers που τιμούσαν την Saddle bag το 2018 ή την 30 Montaigne, το 2019.Αν και το έτος 2020 είναι ξεχωριστό, δεν αποτελεί εξαίρεση και ο οίκος Dior τώρα αποκαλύπτει τη νέα It-bag του που ονομάζεται Bobby. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη δερμάτινη συλλογή του οίκου Dior, η τσάντα Bobby, την οποία εμπνεύστηκε η καλλιτεχνική του διευθύντρια, είναι το έμβλημα μιας διαχρονικής νεωτερικότητας, μεταδίδει το marieclaire.gr.Διαμορφωμένη με εξαιρετική, ακριβή και απαιτητική χειροτεχνία, από εκλεκτής ποιότητας δέρμα που επιλέχθηκε για την ευγένεια του, κόβεται σε διαφορετικά κομμάτια τα οποία συναρμολογούνται ένα προς ένα για να σχηματίσουν τις καμπύλες μισοφέγγαρου αυτού του νέου βασικού αξεσουάρ.

Η διεύθυνση “30 Montaigne” είναι ανάγλυφα χαραγμένη με το χέρι, ενώ το κούμπωμα ολοκληρώνεται με τα αρχικά “CD” του Monsieur Dior.

Φωτογραφίες-βίντεο: Dior.com

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ