Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

O CHRISTIAN DIOR ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ DIORIVIERA

Ο πολυτελής γαλλικός οίκος μόδας θα αρχίσει να διαθέτει τη συλλογή, Dioriviera σε παραθεριστικές πόλεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο Dior στοιχηματίζει στα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη, καθώς οι χώρες ετοιμάζονται να ξανανοίξουν σταδιακά τα σύνορά τους εν μέσω ενδείξεων ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού υποχωρεί.

Ο πολυτελής γαλλικός οίκος μόδας θα αρχίσει να διαθέτει τη συλλογή, Dioriviera σε παραθεριστικές πόλεις την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σειράς παραλίας θα είναι στα ράφια των μπουτίκ Dior στο Πoρτοφίνο και στο Κάπρι στις 25 Μαΐου, και στις Κάννες, το Μονακό, το Σαιν Τροπέ και τη Μαρμπέλα στις 4 Ιουνίου. Το Πόρτο Τσέρβο θα ακολουθήσει στις 15 Ιουνίου.

Επιπλέον, προϊόντα όπως μαγιό, παρεό, εσπαντρίγιες και ακόμη και ξαπλώστρες θα είναι διαθέσιμα σε pop-up stores, καταστήματα, ξεκινώντας από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου στις 12 Ιουνίου και στη συνέχεια από έναν άλλο νέο χώρο στο ελληνικό νησί στις 19 Ιουνίου.

Η συλλογή που σχεδιάστηκε από τη Μαρία Γκράτσια Κιούρι θα περιλαμβάνει print που προκαλούν «νοερά ταξίδια», με μοτίβα που περιλαμβάνουν μια τροπική εκδοχή του print - σήμα κατατεθέν του οίκου, Toile de Jouy (σχέδια από τοπία και φιγούρες, σε λευκή και μπλε απόχρωση και πιο σπάνια σε κόκκινη), ναυτικές ρίγες που φέρουν τα ονόματα ηλιόλουστων προορισμών και κομμάτια από την capsule συλλογή, Dior Around the World με print παραλλαγής και μοτίβα από τον Ιταλό καλλιτέχνη από τη Ρώμη, Πιέτρο Ρούφο.

Ο Dior δεν έχει σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε τη διάθεση της capsule συλλογής που αρχικά κυκλοφόρησε το 2018.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ