Skip to main content

Αυγενάκης: Ο άδειος τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο

Ο κ. Τσίπρας δε μετακίνησε κανέναν από τους βασικούς συντελεστές των πιο καταστροφικών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.

«Ο χθεσινός κυβερνητικός ανασχηματισμός χαρακτηρίζεται από ένα και μόνο στοιχείο: "Ο άδειος τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο"», δήλωσε από την Δεσκάτη Γρεβενών ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ο κ. Τσίπρας δε μετακίνησε κανέναν από τους βασικούς συντελεστές των πιο καταστροφικών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, επιβραβεύοντάς τους. Ο κ. Τσακαλώτος και το οικονομικό επιτελείο παρέμειναν στη θέση τους. Ο κ. Κοτζιάς μετά την άκρως επιζήμια συμφωνία με την ΠΓΔΜ, παρέμεινε στη θέση του. Ο κ. Καμμένος, ο κ. Πολάκης, ο κ. Παππάς, ο κ. Σταθάκης παρέμειναν στη θέση τους. Μια θλιβερή κυβέρνηση ισορροπιών και αλληλοεξυπηρετήσεων», υπογράμμισε.

Τέλος ανέφερε ότι «η απόλυτη ένδεια πολιτικού προσωπικού στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές αυτές καταγράφονται ως η επιτομή της πολιτικής απελπισίας του πρωθυπουργού, ο οποίος είναι όμηρος του κ. Καμμένου, του οποίου έγιναν όλα τα χατίρια!»