Skip to main content

Ο διαιτητής του τελικού του Champions League στο ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ

Ο Ιταλός ρέφερι, Ντανιέλε Ορσάτο, που σφύριξε τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί, είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ.

Ο Ντανιέλε Ορσάτο που σφύριξε στον τελευταίο τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί, ορίστηκε διαιτητής του δεύτερου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ιταλός, που έχει βρεθεί στο παρελθόν και πάλι στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλη ρωσική ομάδα την Ρούμπιν Καζάν και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζιαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ντανιέλε Ντόβερι που ήταν πρώτος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας , ενώ στο VAR οι Μάρκο Γκουιντά και Φίλιπο Μέλι.

Ο 44χρονος ήταν στο Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 1-0 για το Champions League της σεζόν 2019-20, ενώε ίχε διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ στις 24 Οκτωβρίου του 2012 ξανά για το Champions League με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν τη νίκη με 2-1 στη Γαλλία.

Επίσης είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος, στη νίκη επί της Γεωργίας με 2-1 το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, ενώ για την διοργάνωση του Europa League το Παναθηναϊκός - Ντινάμο Μόσχας 1-2 το 2012 και το Ατρόμητος - Φενέρμπαχτσε το 2015 για τα playoffs.