Skip to main content

Ο δικηγόρος της 33χρονης πήρε δώρο στη 10χρονη - Σφοδρές αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις από την κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης να πάρει δώρο στη 10χρονη - Τι απάντησε ο αδερφός της ανήλικης.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση του δικηγόρου της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Νουλέζας πήρε δώρο μία σχολική τσάντα για τη 10χρονη, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook πως πρόκειται για «ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης».

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης
Μια ευγενική ανθρώπινη χειρονομία.
Για την μικρή (σ.σ. αναφέρει το όνομά της)!
Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της !
Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο!
Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης.

Η ανάρτηση του δικηγόρου προκάλεσε αντιδράσεις από πολίτες κάτω από την ανάρτηση, ενώ τη δική του απάντηση έδωσε με σχόλιο και ο αδερφός της 10χρονης μαθήτριας:

«"Κύριε" Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα!
Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη !
Εκεί θα πιάσει τόπο
Γιατί εμείς δν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει !
Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο !
Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!» έγραψε ο αδερφός της 10χρονης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του δικηγόρου και την απάντηση του αδερφού της 10χρονης:

Όπως αναφέρει σε νεότερη του ανάρτηση ο κ. Νουλέζας προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για υβριστικά σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση.

«Την Δευτέρα 29/6 θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στονκ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με πλήρη στοιχεία για όσα υβριστικά προσβλητικά μειωτικά της τιμής και υπόληψης μου σχόλια εγράφησαν στο προφίλ μου στην.εφαρμογή facebook που θα κοινοποιηθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικου Εγκλήματος ,ώστε να παρέμβει ,ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης για τις σε βάρος μου τελεσθείσες άδικες πράξεις αλλά και την λήψη μέτρων.

»Όσοι σχολιάζοντας με ονειδιστικές βαρύτατες φράσεις και χαρακτηρισμούς. την άσκηση του υπερασπιστικου καθήκοντος μου στην υπόθεση της 33χρονης ΕΜ τέλεσαν απρόκλητα υπαίτια και αξιόποινα τα αδικήματα της εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου θα διωχθούν ποινικά.

»Θα υποστούν τις συνέπειες του Νόμου.

»Επιπλέον θα εγερθεί εναντίον τους εφόσον εντοπισθούν Αγωγή αδικοπραξιας [Αρθρου 914ΑΚ ]για την χρηματική ικανοποίηση της προκληθείσης απο την αδικοπρακτική συμπεριφορά τους ηθικής βλάβης μου

»Θα καταγγείλλω επίσης όσα Sites φιλοξένησαν υβριστικά σχόλια.

»Η ανοχή στον διαδικτυακό κανιβαλισμό στην ασυδοσία την χυδαιότητα και τις ύβρειςΤέλος!».