Skip to main content

Ο Δημήτρης Κυρσανίδης μας ξεναγεί με freerunning στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Με φόντο ιστορικά μνημεία της πόλης, όπως ο Λευκός Πύργος, η Καμάρα και το Επταπύργιο, και πρωταγωνιστή τον παγκόσμιο πρωταθλητή freerunning

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε για τις επόμενες προωθητικές κινήσεις του γνωστό νεανικό ενεργειακό ποτό, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με φόντο ιστορικά μνημεία της πόλης, όπως ο Λευκός Πύργος, η Καμάρα και το Επταπύργιο, και πρωταγωνιστή τον παγκόσμιο πρωταθλητή freerunning, Δημήτρη Κυρσανίδη, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες, με τα φτερά του Red Bull, τα γυρίσματα του νέου βίντεο project της εταιρείας.



Ο Δημήτρης Κυρσανίδης, μέσα από το video, ξεναγεί τους fans στη γενέτειρά του και ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε ιστορικά μνημεία της πόλης, ζωντανεύοντας την ιστορία της και αναδεικνύοντας τη σύγχρονη Θεσσαλονίκη. Τα εντυπωσιακά άλματα, οι τούμπες και τα φλιπ, που επί δύο συνεχόμενες χρονιές του χάρισαν το πρώτο βραβείο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθήλωσαν τα βλέμματα των περαστικών.

Το εν λόγω βίντεο, όπως και οι φωτογραφίες που θα το συνοδεύουν, θα κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από τα τοπικά και παγκόσμια ψηφιακά κανάλια του Red Bull, τα social media του αθλητή, ενώ το υλικό θα δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το Film office του Δήμου Θεσσαλονίκης παρείχε όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις και αδειοδοτήσεις για την υλοποίηση της συγκεκριμένης παραγωγής, η οποία θα ενισχύσει το brand name της πόλης σε παγκόσμια κλίμακα.