Skip to main content

Ο δήμος Παύλου Μελά «Στηρίζει τα Παιδιά» με γεύματα αγάπης

Ο δήμος Παύλου Μελά ενισχύει τις οικογένειες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση λόγω της πανδημίας με αναγκαία τρόφιμα

Γεύματα αγάπης μοίρασε ο δήμος Παύλου Μελά σε οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση εξαιτίας του κορωνοϊού την Τετάρτη 4 και Πέμπτη 3 Ιουνίου.



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του δήμου, στόχος της δράσης είναι η ικανοποίηση βασικών αναγκών των μικρών παιδιών σχολικής ηλικίας με την παροχή πακέτου με προϊόντα μακράς διάρκειας (μπισκότα, κουλουράκια, παστέλια, χυμούς, δημητριακά, γλυκά, ζυμαρικά, γάλατα, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, ζυμαρικά, ρύζι, σάλτσες, αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, κακάο, καφέ, κ.α.).

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, με δεδομένες τις δραματικές οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, ιδιαίτερα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ανέλαβε νέα πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης παιδιών που οι γονείς τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο της δράσης «Στηρίζω τα παιδιά» και με την αρωγή εταιρειών και καταστημάτων, συγκεντρώθηκαν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά, Χαρά Αμανατίδου, και από το Τμήμα Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι απαραίτητες ποσότητες για τα υγιεινά προγεύματα και γεύματα των παιδιών.

Με διακριτικότητα, σεβασμό και ασφάλεια, ολοκληρώθηκε η παραλαβή των προϊόντων από τους γονείς – κηδεμόνες, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Ιουνίου, στο Κεντρικό Κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών στη Νικόπολη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μέλημα των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Παύλου Μελά είναι να ενισχυθούν οι οικογένειες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την αρωγή επιχειρήσεων και ιδιωτών και την καθιέρωση νέων δράσεων υλικής υποστήριξης των παιδιών για το έτος 2021.