Skip to main content

Ο δήμος Θερμαϊκού βράβευσε τους άριστους και τους διακριθέντες

Βραβεύθηκαν από τον δήμο Θερμαϊκού οι μαθητές που αρίστευσαν ή διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Με στόχο να επιβραβευθεί το ταλέντο, η προσπάθεια, η γνώση, η υπέρβαση και, τελικά, το αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκε στον δήμο Θερμαϊκού εκδήλωση αφιερωμένη στους μαθητές/τριες, που αρίστευσαν ή διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

«Και επειδή έχει γίνει πολύς λόγος τελευταία με την έννοια της αριστείας, οφείλω να τονίσω πως σήμερα, εδώ, λέμε "μπράβο" στην ακαδημαϊκή αριστεία», επεσήμανε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ενώ έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του λέγοντας πως «η επιβράβευση αποτελεί έναν θετικό μοχλό για την κινητοποίηση όλων μας… δεν πρέπει να είμαστε αντίθετοι στη σκέψη της σε όλους τους τομείς της ζωής μας και για όλους τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε σε καθημερινή βάση».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000 «εκατοντάδες παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν και όλους τους αθλητές-μαθητές, που με τις επιδόσεις τους μας έκαναν περήφανους στα αγωνιστικά τερέν».

Επιπροσθέτως, η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας τιμήθηκε στο πρόσωπο της συγγραφέως και καθηγήτριας, Γιώτας Ιωακειμίδου.