Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Ο δήμος Θέρμης συμμετέχει στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό της Αλβανίας.

Στην πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που ανέλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Αλβανία συμμετέχει ο δήμος Θέρμης, τονίζοντας πως «η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα!».

«Με πρωταγωνιστές εσάς και πολύτιμους συμπαραστάτες τις ομάδες Πολιτικής Προστασίας, το Κοινωνικό  Παντοπωλείο και τα ΚΑΠΗ του δήμου Θέρμης από σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και μέχρι και την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, το βράδυ, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης  στα Κοινωνικό Παντοπωλείο καθημερινά από 08:00 έως τις 14:00 και σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης από τις 08:30 έως τις 13:30 και από τις 16:30 έως τις 20:30 καθημερινά ενώ τις Κυριακές από τις 10:00 ως τις 13:30 και από τις 16:30 έως τις 20:30 και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοτική αρχή.
 
Τα είδη πρώτης ανάγκης που μπορείτε να προσφέρετε είναι:

⦁    τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, βρεφικές τροφές και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά και χυμούς).
⦁    βρεφικές πάνες,
⦁    κουβέρτες,
⦁    κλινοσκεπάσματα,
⦁    είδη ρουχισμού,
⦁    παπούτσια
⦁    είδη ατομικής υγιεινής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ