Skip to main content

Ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente έρχονται στο Μέγαρο

Η «Comedia al dente» είναι μια off Broadway κωμωδία από τον Διογένη Δασκάλου και τους Monie & Monie Conniente, όπως αναφέρει το Μέγαρο.

Ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente έρχονται στην πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, έτοιμοι να προσφέρουν δροσιές σάτιρας και γέλιου εν μέσω του θερινού καύσωνα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η «Comedia al dente», όπως τιτλοφορείται η παράσταση, είναι μια off Broadway κωμωδία, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της εποχής, που συνδυάζει πνευστή μουσική, σουρεαλισμό, αυτοσαρκασμό και καυτηριασμό της ανθρώπινης συμπεριφοράς, σύ,μφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Το Μέγαρο τονίζει πως με συστατικά το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο, το εύστοχο χιούμορ και τη στοχευμένη σάτιρα, ο καταξιωμένος stand up comedy performer, Διογένης Δασκάλου, μαζί με τους θρυλικούς και πρωτοπόρους Monie & Monie Conniente, συνδυάζουν εξαιρετικά για ακόμη μια φορά τη μουσική με τον αυτοσχεδιασμό, προσφέροντας μια παράσταση η οποία θα αποτελέσει «τροφή» για γέλιο, σκέψη και στοχασμό.

Οι συντελεστές:
-Σωτήρης Δασκάλου: τενόρο σαξόφωνο
-Λεωνίδας Βλάχος: τρομπέτα
-Φώτης Μίγγας: τρομπόνι
-Βίκυ Βογιατζόγλου: φωνή
-Δημήτρης Κρανιδιώτης: φωνή
-Παύλος Παφρανίδης: νυκτά έγχορδα

Ενορχήστρωση – επεξεργασία ήχων: Παύλος Αζναουρίδης – Γιώργος Κοκκινάκης
Video – photos : Λάζαρος Γρεκός
Ενδυματολογική επιμέλεια: Αλκμήνη Τριγωνάκη
Stand up comedy – σοπράνο σαξόφωνο – μουσική επιμέλεια: Διογένης Δασκάλου

Τιμές εισιτηρίων:
10 ευρώ, 5 ευρώ (μειωμένο).

Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά από το www.tch.gr.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια τυπωμένα ή αποθηκευμένα στο κινητό τους σε μορφή pdf.