Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020
x

Ο ΕΝΡΙΚΕ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Latin αστέρι της σύγχρονης pop μουσικής θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγαλειώδη συναυλία στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας ανταποκρίνεται στα αιτήματα των θαυμαστών του στην Ελλάδα και έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας παραμένει μια εμβληματική φιγούρα που κατατάσσεται μεταξύ των πιο ισχυρών τραγουδιστών της σύγχρονης pop μουσικής, προκαλώντας έντονα συναισθήματα κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή.

Η περιοδεία του Ενρίκε Ιγκλέσιας “All The Hits Live” περιλαμβάνει ένα σύγχρονο stage και πολλά ειδικά εφέ με δυο σκηνές συνολικού εμβαδού 600m2, ένα φωτεινό τείχος LED των 500m², που σημαίνει δύο φορές περισσότερο φως και πυροτεχνικά εφέ.

Επιπλέον, μία νέα τεχνολογία λέιζερ έρχεται ειδικά από την Αμερική συνοδευόμενη από ήχο δύο φορές ισχυρότερο, χάρη στον ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Όλη αυτή η μεγαλειώδης παραγωγή έρχεται στη Θεσσαλονίκη με 9 φορτηγά, πριν από τις συναυλίες του Ενρίκε στο Μιλάνο και τη Μπρατισλάβα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλες οι συναυλίες που πραγματοποίησε στην Δυτική Ευρώπη ήταν SOLD OUT με εξαιρετική σκηνική παρουσία.

Η περιοδεία του περιελάμβανε συναυλίες στην Πράγα, Βουδαπέστη, Λιουμπλιάνα, Όσλο, Αθήνα, Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Ζυρίχη, Βερολίνο, Κολωνία, Μόναχο, Όσλο, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη και Λισαβόνα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας πούλησε συνολικά 75.000 εισιτήρια για την συναυλία του στο Kίεβο της Ρωσίας.

"Bailamos", "Rhythm Divine" ή "Be With You" και οι τελευταίες επιτυχίες όπως: Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Move To Miami ή το τελευταίο I Do not Dance (Without You) είναι στην κορυφή των δημοφιλέστερων charts σε όλο τον κόσμο.

Η προπώληση για τη συναυλία "All The Hits Live" στη Θεσσαλονίκη, ξεκινά τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 10 το πρωί από τη Viva.gr.

Πληροφορίες:

27 Οκτωβρίου 2019
Ώρα Έναρξης: 20:0

Τιμές εισιτηρίων από 38€ έως 78€
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ