Skip to main content

Το ΕΒΕΘ επιδοτεί τις επιχειρήσεις-μέλη του για συμμετοχή στην 86η ΔΕΘ

Το ΕΒΕΘ αποφάσισε την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου στη ΔΕΘ καθαρού εμβαδού 550 τετραγωνικών μέτρων προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις–μέλη του.

Την επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του στην 86η ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιείται από τις 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το ΕΒΕΘ αποφάσισε την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 550 τετραγωνικών μέτρων προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις–μέλη του, απ’ όποιον κλάδο και αν προέρχονται, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

«Με ορίζοντα τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΒΕΘ και υπογραμμίζεται ότι «η φετινή διοργάνωση, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνει την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων».

Επιπλέον, σύμφωνα με το ΕΒΕΘ, «εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, εμπλουτίζει τις εκθεσιακές της ενότητες με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση».