Skip to main content

«Ο Φλωρίδης αποφασίζει για την εγγυητική»

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης τόνισε ότι ο Βασίλης Φλωρίδης θα αποφασίσει για το επόμενο βήμα του μετά το τέλος της περιπέτειάς του και επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της χθεσινής ανακοίνωσης του τελευταίου.

Στο πλευρό του Βασίλη Φλωρίδη μέχρι αργά το βράδυ βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Σαχπαζίδης.

Γύρω στα μεσάνυχτα, ο Γιώργος Σαχπατζίδης έκανε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε: "Στον καθένα μπορεί να συμβεί αυτό! Είναι μια διένεξη με την πρώην σύζυγό του, βάσει της οποίας βγήκε απόφαση σε βάρος του Βασίλη Φλωρίδη, η οποία επιδόθηκε σε τόπο διαμονής άγνωστο προς αυτόν. Έτσι βρέθηκε διωκόμενος από τη δικαιοσύνη, για κάτι που δεν γνώριζε καν".

Όσο για το τι πρόκειται να κάνει η πλευρά του υποψήφιου αγοραστή του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν φυσικά ξεμπερδέψει από αυτή την υπόθεση, ο κ. Σαχπαζίδης απάντησε: "Όπως καταλαβαίνετε αυτή τη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Φλωρίδη είναι να τελειώσει η περιπέτειά του. Εφόσον γίνει αυτό, θα αποφασίσει τι πρόκειται να πράξει σχετικά με την εγγυητική που ζητά η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αυτή τη στιγμή προέχει να δοθεί λύση στο παρόν θέμα, κάτι που θα γίνει αύριο (σ.σ. Πέμπτη 21/7) με την καταβολή του προστίμου".

Επιπλέον, για το αν για όλα τα παραπάνω έχει συζητήσει με τον Θανάση Κατσαρή, απάντησε καταφατικά: "Πράγματι, έχω μιλήσει με τον κ. Κατσαρή για την περιπέτεια του κ. Φλωρίδη και του εξήγησα τι συνέβη και πώς έχει η κατάσταση. Όσο για την εγγυητική δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, αλλά αυτό θα γίνει αφού πρώτα αποφασίσει ο κ. Φλωρίδης τι σκοπεύει να πράξει".

Σημειωτέον ότι ο Γιώργος Σαχπατζίδης επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της ανακοίνωσης του Βασίλη Φλωρίδη.