Skip to main content

Ο Μαυρίδης και η... Μόλυ μοίρασαν τη «Σχεδία» στους Θεσσαλονικείς

Οι γνωστοί πωλητές θα δώσουν τη θέση τους στους αναγνώστες της «Σχεδίας», οι οποίοι θα κάνουν το πόστο δικό τους και αυτοί για άλλη μία ώρα.

Πωλητές της «Σχεδίας» σήμερα για μία ώρα, έγιναν γνωστά πρόσωπα των τεχνών και των γραμμάτων, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Τις εντυπώσεις στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους έκλεψε ο παρουσιαστής και tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μαζί με τον ηθοποιό Νίκο Αναδιώτη, αλλά και με την αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ, μοίραζαν το περιοδικό στο πλήθος Θεσσαλονικέων, το οποίο παρά τη βροχή συγκεντρώθηκε για να τους συναντήσει.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendors Week), στις οποίες, βεβαίως, συμμετέχει και το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης, το γιλέκο της «Σχεδίας» φόρεσαν οι ηθοποιοί Νίκος Αναδιώτης (Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ), Γιώργος Νανούρης (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), Γιολάντα Μπαλαούρα (Μητροπόλεως και Αγίας Σοφίας), η τραγουδίστρια Ματούλα Ζαμάνη (Τσιμισκή και Κομνηνών), ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ Γιάννης Αναστασάκης (Τσιμισκή και Δ. Γούναρη), ο tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης, μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Λέντζα και τη Μόλυ (Τσιμισκή και Αριστοτέλους) και οι δημοσιογράφοι Κωστής Ζαφειράκης (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού), Νικόλ Καζαντζίδου (πλατεία Αγίας Σοφίας), Ευθύμιος Σαββάκης (Τσιμισκή και Π. Μελά) και Αλέξανδρος Τανασκίδης (Τσιμισκή και Βενιζέλου). Οι κορασίδες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αριστοτέλους.

Οι γνωστοί πωλητές θα δώσουν στη συνέχεια τη θέση τους στους αναγνώστες της «Σχεδίας», οι οποίοι θα κάνουν το πόστο δικό τους και αυτοί για άλλη μία ώρα.