Skip to main content

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος του δήμου Παύλου Μελά

Μπορεί να προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Παύλου Μελά με ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.
της Χρύσας Κυριακού


Μπορεί να προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Παύλου Μελά με ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο. Ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης, δημοτικός σύμβουλος Πολίχνης, βρίσκεται στην τελική ευθεία της προεκλογικής του εκστρατείας με το ψηφοδέλτιο της παράταξής του να είναι σχεδόν έτοιμο. Όπως είπε και ο ίδιος, μιλώντας στη Voria.gr, έχει αποφασίσει για τα περισσότερα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του. Όσον αφορά στο χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ, ο επικεφαλής της παράταξης «Ευπόλις» τόνισε ότι ποτέ δεν το ζήτησε, αλλά και δεν το επιθυμεί.

Απέναντι σε 3 «πράσινους»

Ο κ. Δεμουρτζίδης κατεβαίνει στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, έχοντας απέναντί του 3 υποψήφιους δημάρχους που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ (Σ. Σερασίδης, Δ. Παπαδόπουλος και Κ. Θεοδωρίδης). Αυτό, όμως, δε δείχνει να τον απασχολεί ιδιαίτερα. «Προσδοκώ στις ψήφους όλου του δήμου και όχι μόνο σε γαλάζιες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου μας. Τα κόμματα δεν έχουν θέση σε αυτό», τόνισε.

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος έχει στο πλευρό του στελέχη από τις δημοτικές παρατάξεις του πρώην δημάρχου Πολίχνης Μ. Ξανθόπουλο, του πρώην υπ. Δημάρχου Σταυρούπολης Κ. Πάντση και του πρώην δημάρχου Ευκαρπίας Γ. Νιγδέλη.