Skip to main content

Ο Γερμανός Στίλερ σφυρίζει στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας

Τον Τομπίας Στίλερ, πρώτης κατηγορίας της UEFA, που είχε σφυρίξει και πέρυσι στην Ελλάδα, στέλνει η ΚΕΔ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Γνώριμη θα είναι η σφυρίχτρα στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, στην Τούμπα. Ο εκλεκτός της ΚΕΔ προέρχεται μεν από ένα εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τη Bundesliga, αλλά δεν ανήκει στην κατηγορία Elite.

Ο λόγος για τον 38χρονο Τομπίας Στίλερ, που πέρυσι, την ίδια μάλιστα εποχή (17/2/19), είχε διευθύνει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, το οποίο είχε λήξει με νικητή τον πρώτο (4-1).

Όλη η διαιτητική ομάδα, ακόμη και ο 4ος, θα είναι ομοεθνείς του: πρόκειται για τους βοηθούς Ματίας Γιόλενμπεκ, Κρίστιαν Γκίτελμαν, 4ος ο Σόρεν Στορκς και στο VAR οι Τομπίας Βελτς, Ράφαελ Φόλτιν, με παρατηρητή τον Ζαννετίδη. 

Ο Στίλερ σφυρίζει αύριο (20/2) το Γουλβς-Εσπανιόλ για τους "32" του Europa League και νωρίτερα στη σεζόν διηύθυνε δύο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κι ένα του Γιουρόπα. Στο παρελθόν βρέθηκε ξανά στον δρόμο ελληνικών ομάδων. Πιο αναλυτικά στους αγώνες Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17), Αστάνα-Ολυμπιακός 4-1 (20/10/16), αλλά και Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 (12/10/18) για το UEFA Nations League.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα το διευθύνει ο Τάσης με τον Γκορτσίλα στο VAR, ενώ το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός ο Μανούχος με τον Σιδηρόπουλο ως VAR. Στο Λαμία-Άρης θα βρεθεί ο Φωτιάς με διαιτητή VAR τον Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/1

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Μανούχος (Κούλα Χασάν, Κολοσιώνης, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Σιδηρόπουλος, Λ.Δημητριάδης)

20:00 Λαμία-Άρης: Φωτιάς (Τζιώτζιος, Κόλλιας, 4ος Μαλούτας, VAR: Παπαπέτρου, Σαμοΐλης)

Κυριακή 23/1

15:00 Παναιτωλικός-Πανιώνιος: Φωτιάδης (Νικολαΐδης, Ν.Δημόπουλος, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Ευαγγέλου, Παπαδάκης)

17:15 Ατρόμητος-Ξάνθη: Σκουλάς (Κωνσταντόπουλος, Φίλος, 4ος Βάτσιος, VAR: Ζαχαριάδης, Χριστακόγλου)

17:15 Βόλος-Λάρισα: Διαμαντόπουλος (Μεϊντάνας, Ι.Δημητριάδης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Κομίνης, Καλαμπόκης)

19:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ: Τάσης (Ακρίβος, Μ.Δημόπουλος, 4ος Βρέσκας, VAR: Γκορτσίλας, Μωυσιάδης)

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στίλερ (Γιόλενμπεκ, Γκίτελμαν, 4ος Στορκς, VAR: Βελτς, Φόλτιν)