Skip to main content

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης υποψήφιος με Ψωμιάδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Μια «μεγάλη φίρμα» ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ψωμιάδης. Πειράζει;

Αυτό δεν είναι ψηφοδέλτιο, η πίστα του 2019 είναι. Οι σταρ του πενταγράμμου στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη στις δημοτικές εκλογές.

Μετά τον Γιάννη Ρέλλη (Τσιρανίδη) και την Αννέτα Μαρμαρινού, άλλος ένας γνωστός τραγουδιστής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών».

Κι αυτή τη φορά μιλάμε για... μεγάλη φίρμα. Πειράζει; Γιάννης Φλωρινιώτης. Αυτό είναι το νέο όνομα στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει και ο ίδιος επαγγελματικές ικανότητες στο μικρόφωνο, οπότε η αγάπη του για τους τραγουδιστές και το τραγούδι δικαιολογεί απόλυτα τις επιλογές του για το δημοτικό συνδυασμό.

Τώρα πια αντί κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης με την κλασική μορφή της ο κ. Ψωμιάδης μπορεί να κάνει συναυλία. Αυθεντικά ελληνική και λαϊκή, με τέσσερις φωνές (Φλωρινιώτης, Μαρμαρινού, Ρέλλης, Ψωμιάδης), και να τα... σπάσει κυριολεκτικά. Μια ιδέα είναι κι αυτή...