Skip to main content

Ο Γιώργος Αβαρλής για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργου Αβαρλή για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τη δική του απάντηση αναφορικά με την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για την υγειονομική κρίση δίνει ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αβαρλής μεταξύ άλλων τονίζει: "Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι πρώτιστα μια μέρα βαθιάς περίσκεψης αναφορικά με εγκληματικές συμπεριφορές που οδήγησαν στο σκότος και αντίστοιχα με γενναίες πράξεις που οδήγησαν στο φως. Άλογες συμπεριφορές ανθρώπων που παραβίασαν τη φύση μάς οδήγησαν σήμερα σ’ένα άλλο απειλητικό σκότος. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωποι των πολιτών, θα τιμήσουν με την ίδια περισσή περίσκεψη την ημέρα αυτή, εκπληρώνοντας παράλληλα την αποστολή τους για λήψη αποφάσεων, που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο φως. Κάθε λεπτό μετράει και νομιμοποιείται στον αγώνα προάσπισης της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας".