Skip to main content

Ο Γιώργος Σαββίδης τη γενική επίβλεψη των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ

Νέα τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τους ανθρώπους του Δικεφάλου - Συνομιλία με Αμπέλ Φερέιρα

Μπορεί η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού να έχει φέρει… φρένο σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ωστόσο στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ώστε οι «ασπρόμαυροι» να είναι πανέτοιμοι όταν και θα αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα.

Ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, είχε τηλεδιάσκεψη με τους Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο, στο πλαίσιο της οποίας αναλύθηκαν τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη της Λίγκας καθώς και η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο σύλλογος.

Και αυτό διότι χθες, ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τόνισε στους ανθρώπους της ομάδας πως θέλει «έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις».

Σήμερα, ο Ιβάν Σαββίδης, είχε εκ νέου τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους της ομάδας, όπου για αρκετή ώρα μίλησε με τον τεχνικό Αμπέλ Φερέιρα.

Μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα ζήτησε από τον Αμπέλ Φερέιρα, τις σκέψεις του για το πώς ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας την ίδια ώρα το μπάτζετ, με τον Ιβάν Σαββίδη να σημειώνει μεταξύ άλλων «Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω».

Την ίδια ώρα, υπήρξαν σημαντικές αποφάσεις, καθώς καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης του καθενός. Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Σαββίδης αναλαμβάνει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες θα πρέπει να σημειωθεί πως ξεκαθαρίστηκε ότι υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή.

Το παραπάνω σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα είναι ξεκάθαρα ο υπεύθυνος των μεταγραφών με συμβολή του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο ο Γιώργος Σαββίδης θα έχει τη γενική επίβλεψη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως την κατασκευή του νέου γηπέδου, όπου υπάρχουν στελέχη που είναι εξειδικευμένα στο αντικείμενο, αλλά και μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΚ επιφορτισμένα με εποπτικό ρόλο.