Skip to main content

Ο Γκάλης στηρίζει Φασούλα και πάει για επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ!

Ο Νίκος Γκάλης γνωστοποίησε πως αποδέχεται την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα για επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ, εφ’ όσον εκλεγεί στη θέση του προέδρου.

Την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα εν όψει αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΟΚ χαιρετίζει ο Νίκος Γκάλης και πάει για επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εφ’ όσον εκλεγεί στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Νίκος Γκάλης τόνισε πως «η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη

Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ.