Skip to main content

Ο Γλέζος επικεφαλής του Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.

Ο Μανώλης Γλέζος θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου βρίσκεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος και στην τρίτη θέση η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κρίτση.

Στην τελευταία, 12η, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας βρίσκεται η οικονομολόγος, ακαδημαϊκός, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.

Επίσης το ψηφοδέλτιο θα πλαισιώνουν προσωπικότητες από τον χώρο των πανεπιστημίων, των κινημάτων, του συνδικαλισμού και του πολιτισμού που μετείχαν ενεργά στους αντιμνημονιακούς αγώνες και στις διαδηλώσεις υπέρ του «ΟΧΙ» στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Την ίδια ώρα ο κ. Νίκος Φωτόπουλος ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι στηρίζει την «ΛΑ.Ε» αλλά δεν μετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος.

Ο κ. Φωτόπουλος αναφέρει ότι του προτάθηκε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ωστόσο, δηλώνει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα έως ότου κλείσει η υπόθεση της παραπομπής του στη δικαιοσύνη και προσθέτει ότι παραμένει στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ.