Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
x

Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

O Θεοφύλακτος Κόμβος μεταφέρθηκε από τη ΣΤ' Πτέρυγα στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ ο γυναικοκτόνος δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως

Στο Ψυχιατρειο των φυλακών Κορυδαλλού μετεφέρθη απο την ΣΤ’ πτέρυγα ο Θεοφύλακτος Κόμβος, o ρασοφόρος βιτριολιστής, που επιτέθηκε στους μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για τον αποσχηματισμό του.

Ο αρχιμανδρίτης, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, με σχετική διάταξη της 24ης ανακρίτριας η οποία αναφέρει οτι «επειδή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατα την απολογία του οτι πασχει απο μεικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή, επειδή η διάγνωση της πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του κατηγορουμένου ειναι προδήλως αναγκαία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και προς τουτο απαιτούνται ειδικές γνώσεις της επιστήμης πρεπει να διαταχθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» μετακόμισε απο τη ΣΤ’ στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εξομολόγησε τον Μπάμπη

Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα, καθώς κάηκαν απο το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, εντούτοις διατηρεί τα μακριά του μούσια ενώ εχει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr τις οποιες φέρεται να επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτων και τον 32χρονο συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τι του ειπε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δεν έχει γίνει γνωστό, αναφέρεται στο δημοσίευμα, ωστόσο ο ίδιος οπως φαινεται έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ζωή πίσω απο τα κάγκελα και δεν φαίνεται να αντιμετωπιζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθει με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μαρτυρων που θα προτείνουν να καλέσει ο ανακριτής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ