Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

Ο ΟΙΚΟΣ VERSACE ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ CAPSULE ΣΥΛΛΟΓΗ PRIDE 2020

H capsule συλλογή περιορισμένης έκδοσης θα περιλαμβάνει T-shirts, μαγιό, εσώρουχα, καθώς και αξεσουάρ, όπως καπέλα και κάλτσες.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε δείχνει πάλι την υποστήριξή της στην κοινότητα LGBTQ με την κυκλοφορία της συλλογής Versace X Pride 2020.

Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας, η capsule συλλογή περιορισμένης έκδοσης θα περιλαμβάνει T-shirts, μαγιό, εσώρουχα, καθώς και αξεσουάρ, όπως καπέλα και κάλτσες, όλα σε μαύρο χρώμα και διακοσμημένα με το λογότυπο Versace και ρίγες σε παλέτα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη από αυτόν τον μήνα στα καταστήματα Versace, καθώς και από την ιστοσελίδα του brand, θα διατεθεί σε δύο οργανώσειες που επικεντρώνονται στη διαμόρφωση ενός κόσμου ισότιμου, χωρίς αποκλεισμούς, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στις ΗΠΑ, ο ιταλικός οίκος μόδας Versace επέλεξε την οργάνωση Pride Live, η οποία πέρυσι ανακήρυξε τη Ντονατέλα Βερσάτσε πρέσβειρα του Στόουνγουολ. Οι δωρεές του 2020 θα βοηθήσουν οργάνωση να ενισχύσει τα τρέχοντα πρόκτζεκ που αναπτύχθηκαν με μια σειρά από συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Trans Lifeline, TransLatin @ Coalition, Brave Space Alliance και The Ally Coalition, καθώς και για τη χρηματοδότηση της ανανέωσης της πλατφόρμας δωρεών του οργανισμού για να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ