Skip to main content

O Ιωάννης Μουζενίδης αναλαμβάνει τα ηνία του Ομίλου Μουζενίδη

Ο Όμιλος ανακοίνωσε «τη συνέχιση του οράματος και του έργου που ξεκίνησε και υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Μπόρις Μουζενίδης»

Μετά τον αδόκητο χαμό του Μπόρις Μουζενίδη, τα ηνία του Ομίλου Μουζενίδη αναλαμβάνει ο υιός του, Ιωάννης.

Σε ανακοίνωσή του, ο Όμιλος επισημαίνει ότι «τη συνέχιση του έργου του Ομίλου αναλαμβάνει ο γιος του, κύριος Ιωάννης Μουζενίδης, πάντοτε δίπλα στους εργαζόμενους και συνεργάτες μας».

Η ανακοίνωση:

«Μετά την ξαφνική απώλεια του Προέδρου του Ομίλου μας, η Διοίκηση ανακοινώνει τη συνέχιση του οράματος και του έργου που ξεκίνησε και υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Μπόρις Μουζενίδης. Με πίστη και αφοσίωση στα πιστεύω του εκλιπόντος Προέδρου μας, τη συνέχιση του έργου του Ομίλου αναλαμβάνει ο γιος του, κύριος Ιωάννης Μουζενίδης, πάντοτε δίπλα στους εργαζόμενους και συνεργάτες μας».

Η εξόδιος ακολουθία του ιδρυτή του Ομίλου Μουζενίδη, Μπόρις Μουζενίδη, θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα σε ένα από τα κάτωθι Ιδρύματα:

Α. Ορφανοτροφείο Μέλισσα:  Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας:  GR 91 0110 2100 0000 2104 8003 038

Β. Λάμψη  σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες β. Ελλάδος: Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR 14 0110 2110 0000 2114 8008 937”.