Skip to main content

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο διαδικτυακό παρκέ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο διαδικτυακό παρκέ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ. Απαντά σε ερωτήσεις των παιδιών. Αποκαλύπτει το επάγγελμα που θα έκανε.

Φιλοξενούμενος στο παρκέ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αποδεχόμενος την πρόκληση να μοιραστεί μπασκετικά μυστικά και συμβουλές με τα παιδιά του προγράμματος μέσω του διαδικτύου.

Οι μικροί αθλητές κάνουν πάσες με τις ερωτήσεις τους στον αρχηγό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κι εκείνος σκοράρει με τις απαντήσεις του. Δίνει συμβουλές στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το μπάσκετ, μιλάει για την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του, τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής στην καριέρα του και αποκαλύπτει τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει εάν δεν έπαιζε μπάσκετ.

Όλες οι απαντήσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου, στο παρακάτω βίντεο της πλατφόρμας Sports Academies Online:

Η πλατφόρμα Sports Academies Online δίπλα σε 18.000 παιδιά

Το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζει 178 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ από όλη την Ελλάδα. Μέσα από την πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα Sports Academies Online παραμένει κι εφέτος δίπλα στα 18.000 παιδιά των ακαδημιών, τους προπονητές και τους γονείς τους, παρέχοντάς τους επιστημονικό υλικό, προπονητικές κατευθύνσεις, καθώς και χρήσιμες συμβουλές από διακεκριμένους αθλητές.

Η πλατφόρμα ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό, σε μεγάλο μέρος του οποίου έχει πρόσβαση και το ευρύ κοινό, μέσω της ιστοσελίδας Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr