Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η ΚΑΕ Ιωνικός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την παρουσία τεσσάρων ενεργών κρουσμάτων σε προπονητές και αθλητές ζητώντας αναβολή του αγώνα.

Την αναβολή της κυριακάτικης (21/11, 17:00) αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την 8η αγωνιστική της Basket League ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Ιωνικός. Η «κυανόλευκη» εταιρεία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της «την παρουσία τεσσάρων ενεργών κρουσμάτων σε προπονητές και αθλητές μας, με 3 εξ αυτών να διαγιγνώσκονται τις τελευταίες 48 ώρες», με αποτέλεσμα να αναμένεται πλέον η απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας με αίσθημα ευθύνης και μετά από την παρουσία τεσσάρων ενεργών κρουσμάτων σε προπονητές και αθλητές μας, με 3 εξ αυτών να διαγιγνώσκονται τις τελευταίες 48 ώρες, ζήτησε επισήμως την αναβολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού μας με τον Ηρακλή από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σε μία περίοδο βεβαρημένης επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας, η αεροπορική μετάβαση μας και συμμετοχή μας σε αγώνα την στιγμή της δυναμικής επώασης του ιού στις τάξεις της ομάδας μας θα αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Αναμένουμε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Παραβλέποντας πώς θα ήταν αθλητικά παράλογο, θεωρούμε πώς θα ήταν και κοινωνικά ανεύθυνο να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω αγώνας την στιγμή που η περαιτέρω εξάπλωση του ιού μέσα στην ομάδα μας είναι ενεργή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ