Skip to main content

O Ισπανός Μαρτίνεθ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ξένοι και στο VAR

Ισπανούς διαιτητές κατηγορίας Elite της UEFA στέλνει η ΚΕΔ στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Συμπατριώτες τους και στο VAR

Ισπανική θα είναι η «σφυρίχτρα» στο μεγάλο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Κυριακή, ανάμεσα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο εκλεκτός της ΚΕΔ, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, προέρχεται από τη χώρα της Ιβηρικής και βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία της UEFA, έστω κι αν οι παραστάσεις του από το υψηλότερο επίπεδο δεν είναι πολλές.

Ο 36χρονος Ισπανός διαιτητής δεν έχει σφυρίξει ποτέ του αγώνα ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και μόλις στο αποψινό Λίβερπουλ - Νάπολι ορίστηκε διαιτητής VAR.

Αυτή πάντως θα είναι η τρίτη φορά από το περασμένο καλοκαίρι που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο, καθώς ήταν τέταρτος διαιτητής στα παιγνίδια του Ολυμπιακού τόσο με την Κράσνονταρ όσο και με την Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και στο VAR του μεγάλου ντέρμπι θα βρίσκονται ξένοι διαιτητές και συγκεκριμένα συμπατριώτες του. Ο λόγος για τους Νταβίντ Μεντιέ Χιμένεθ και Χοσέ Γκαλέγκο Γκαρθία.

Όσο για τους δύο βοηθούς, αυτοί θα είναι οι Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ, Ινίγο Πριέτο Λόπεθ ντε Θεραΐν, με 4ο τον Τάσο Σιδηρόπουλο και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλη Τεροβίτσα.