Skip to main content

«O’ Jogo»: Παραμένει υποψήφιος για την Σπόρτινγκ ο Φερέιρα

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως τα «λιοντάρια» ετοιμάζουν τα πλάνα ενόψει της επόμενης σεζόν και επιθυμούν την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία.

Ψηλά στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία από το επόμενο καλοκαίρι είναι ο Άμπελ Φερέιρα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «O’ Jogo».

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι επικεφαλής των «λιονταριών» ετοιμάζουν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης σεζόν και επιθυμούν την αλλαγή στον πάγκο αναφέροντας πως μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται και ο Ίβηρας κόουτς του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ:

«Χωρίς να έχει γίνει απευθείας επαφή με κάποιων προπονητή, οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι προσπαθούν να καταλάβουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι προπονητές που θέλουν, όπως για παράδειγμα ο Άμπελ Φερέιρα. Σήμερα έχει την τεχνική καθοδήγηση του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ήταν στην ατζέντα πριν προσληφθεί ο Σίλας και παραμένει εκεί. Μάλιστα είχε γίνει και μια επικοινωνία για να ενημερωθούν οι της Σπόρτινγκ για τα οικονομικά δεδομένα. Το θέμα τότε δεν προχώρησε, αλλά το ενδιαφέρον για τον Άμπελ Φερέιρα παραμένει»