Skip to main content

Ο Κ. Ευθυμιάδης νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Καβάλας

Με ευρεία πλειοψηφία (62,9%) στον επαναληπτικό γύρο, αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας ο φιλόλογος Κώστας Ευθυμιάδης.
Ο φιλόλογος Κώστας Ευθυμιάδης, από τα πιο παλιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Καβάλας, κέρδισε προχθές τις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ με ευρεία πλειοψηφία.
Συγκεκριμένα, ο Κ. Ευθυμιάδης συγκέντρωσε ποσοστό 62,9% έναντι 37,1% του εσωκομματικού του αντιπάλου, δικηγόρου Αχιλλέα Μέγα, κι αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας.  Συνολικά, προχθές ψήφισαν 2.035 μέλη της Ν.Δ. –περίπου 700 λιγότεροι από όσους είχαν προσέλθει κατά την περασμένη Κυριακή, όταν πέντε υποψήφιοι διεκδικούσαν την προεδρία του οργάνου, αλλά κανείς δεν είχε ξεπεράσει το κρίσιμο 40%.  Πρώτος και στην αρχική ψηφοφορία είχε αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος, συγκεντρώνοντας σχεδόν το 38% των ψήφων.
Ο κ. Ευθυμιάδης έχει διατελέσει για πολλά χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος Καβάλας (στο πλευρό του νυν Νομάρχη Θ. Καλλιοντζή) και παραμένει κατά την τρέχουσα δεκαετία επικεφαλής της Επιτροπής Τουρισμού του ν. Καβάλας.