Skip to main content

Ο Κάλα θέλει Σαραγόσα

Οι έντονες φήμες για το ενδιαφέρον του Μανόλο Χιμένεθ και της Σαραγόσα για τον Κάλα της ΑΕΚ φέρνει και τον Ισπανό αμυντικό να επιθυμεί να μετακομίσει στην ισπανική πόλη

Πριν από λίγες ημέρες, ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μανόλο Χιμένεθ, που είναι πλέον προπονητής στη Σαραγόσα, θέλει να πάρει στην ισπανική ομάδα τον Κάλα, τον οποίο είχε φέρει στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιούνιο.

Νέο δημοσίευμα, της ιστοσελίδας elperiodicodearagon.com αυτή τη φορά, αναφέρει πως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, όπως είχαν κάνει (εκτός της ΑΕΚ) και στη Σεβίλλη.

Όπως τονίζουν οι Ισπανοί, κάτι τέτοιο είναι απόλυτα εφικτό, καθώς ο Κάλα μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή από τους "κιτρινόμαυρους", λόγω των χρημάτων που του χρωστούν. Επίσης, αναφέρεται πως ο Κάλα έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους έχει εκφράσει τις προθέσεις του.

Μάλιστα, η αποχώρησή του από την ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν τις 20 Ιανουαρίου, αρκεί να λυθεί φυσικά το θέμα του συμβολαίου που έχει με τη Σεβίλλη μέχρι το 2015. Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει ακόμα προς την ομάδα της Ανδαλουσίας.

"Ο Κάλα θα μπορούσε να μας δώσει πολλές εναλλακτικές επιλογές, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και σαν κεντρικός αμυντικός και στα άκρα, έχει το γκολ και είναι δυνατός στην τακτική. Είναι δανεικός από τη Σεβίλλη στην ΑΕΚ κι αυτό δυσκολεύει τον ερχομό του. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έρθει", δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στο "Aragon TV".

Πάντως, ο Κάλα έχει δηλώσει παλαιότερα πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.