Skip to main content

Ο Καραγιάννης στο κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε Κοζάνη και Ιωάννινα

Ο Υφυπ. Υποδομών Γ. Καραγιάννης συμμετείχε στο κυβερνητικό κλιμάκιο που, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό επισκέφτηκε την Κοζάνη και τα Ιωάννινα

Στο κυβερνητικό κλιμάκιο που, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή επισκέφτηκε την Κοζάνη και τα Ιωάννινα, συμμετείχε ο Υφ. Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννης.

Στα Ιωάννινα, σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κ. Καραμανλή και τον Περιφερειάρχη Αλεκο Καχριμάνη ανακοίνωσαν τον πολύπαθο οδικό άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει τις υποδομές και θα ενισχύσει την εξωστρέφεια της Ηπείρου.

Επιπλέον, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα ενισχύσει την τοπική κσι περιφερειακή ανάπτυξη.

Στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας.

Αποτιμήθηκε η πορεία της απολιγνιτοποίησης και της δίκαιης μετάβασης και αναδείχθηκε ο κομβικός ρόλος των υποδομών με οδικά και σιδηροδρομικά έργα για τη συνολική αναβάθμιση της Δυτικής Μακεδονίας.