Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
x

Ο KΙΜΙ ΡΑΙΚΟΝΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ FERRARI

Το ατύχημα συνέβη στο πιτ στοπ της Ferrari και έγινε πρώτο θέμα στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Τι δήλωσε για το ατύχημα ο Φινλανδός άσσος της ταχύτητας.

Ένα απρόβλεπτο γεγονός, ένα ατύχημα, που συνέβη στο πιτ στοπ της Ferrari, σημάδεψε το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Ο Κίμι Ράικονεν φεύγοντας από τα πιτ παρέσυρε με τον πίσω αριστερό τροχό του έναν μηχανικό του. Όπως έγινε άμεσα αντιληπτό το άτυχο μέλος της Scuderia τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό πόδι.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν. Η Ferrari με επίσημη ενημέρωση της αποκάλυψε το μέγεθος της ζημιάς: «Δυστυχώς έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης. Η σκέψη μας είναι με τον Φραντσέσκο. Μείνε δυνατός».

Όπως ήταν φυσιολογικό για το συμβάν ρωτήθηκε και ο Κίμι Ράικονεν. Ο Φινλανδός είπε αυτό που φαίνεται και από το ριπλέι του ατυχήματος: «Δεν μπορώ να δω τι συμβαίνει πίσω μου. Η δουλειά μου είναι μόνο να περιμένω το πράσινο φως. Μόλις άλλαξε σε πράσινο, υπήρξε προφανώς πρόβλημα. Πρόκειται βεβαίως για μία πολύ άτυχη υπόθεση. Τώρα όμως υποθέτω, ότι βρίσκεται σε καλά χέρια».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ