Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ

«Η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει όλους με θλίψη», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ κάνοντας λόγο για έναν σπάνιο άνθρωπο με ήθος.

Για έναν σπάνιο άνθρωπο που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητα του κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον θάνατο του στελέχους του κόμματος και πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.

«Για πολλά χρόνια υπηρέτησε την χώρα, την παράταξή μας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα. Άφησε πίσω του σημαντικό έργο σε όλα τα υπουργεία από τα οποία πέρασε και άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Βουλής, κερδίζοντας την εκτίμηση όλου του πολιτικού κόσμου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει όλους με θλίψη και ιδιαίτερα όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του. Εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας, τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για όλα όσα προσέφερε. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ