Skip to main content

Ο Κονστάντσο θέλει πολλά για να φύγει

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει απόφαση ότι το καλοκαίρι έκανε λάθος με τον Αργεντινό τερματοφύλακα αλλά τώρα είναι δύσκολο να τον διώξει χωρίς να τον χρυσώσει

Από την πρώτη ημέρα της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Αργεντινό τερματοφύλακα Φράνκο Κοστάνσο, υπήρχαν διάφορες φωνές αμφιβολίας για την αξία του έμπειρου πορτιέρο.

Λίγους μήνες μετά οι φωνές πήραν σάρκα και οστά και ο Κοστάνσο με τις εμφανίσεις του έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Έτσι εδώ και λίγο καιρό γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να αποχωρήσει από τον Πειραιά, με τις δυο πλευρές ωστόσο να έχουν διαφορά στο τι ζητάει η κάθε μία.

Ο Κοστάνσο, που έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο, για να το "σπάσει" θέλει τουλάχιστον 1.4 εκ. ευρώ, ενώ οι διοικούντες του Ολυμπιακού δεν ανεβαίνουν πάνω από τις 400.000 ευρώ.

Σε περίπτωση πάντως που αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για μία ακόμα λύση κάτω από τα δοκάρια μιας και ο Δασκαλάκης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.