Skip to main content

O κορωνοϊός ανέβαλε ξανά την αναμέτρηση Προμηθέας - Ρέθυμνο

«Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες», αναφέρουν οι Κρητικοί.

Το παιχνίδι του Προμηθέα με το Ρέθυμνο δεν θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης καθώς οι Κρητικοί ενημερώθηκαν για νέα αναβολή στην αναμέτρηση, αφού η έξαρση του κορωνοϊού στην Πάτρα κρατάει κλειστό το «Δ.Τόφαλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως θα οριστεί προσεχώς νέα ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Ρέθυμνο:

«Τον δρόμο της επιστροφής, από το αεροδρόμιο των Χανίων, έχει πάρει αυτήν την ώρα το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο για τη νέα αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 10 Μαρτίου, στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και της προσπάθειας που πραγματοποιείται για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες».