Skip to main content

Ο Κώστας Κοκολάκης νέος πρόεδρος της ΝΕ Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Αναπληρωτής γραμματέας εξελέγη ακόμη ένα πιστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Αχιλλέας Μεταλλούλης, με μακρά πλέον διαδρομή.

Ο Κώστας Κοκολάκης είναι ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, οι αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση της οποίας ολοκληρώθηκαν χτες.

Ο κ. Κοκολάκης, που θεωρείται από τα πλέον έμπειρα και συνεπή στελέχη του κόμματος, με αξιομνημόνευτη διαδρομή στην Πολιτική Προστασία της χώρας, είναι από τα στελέχη που στήριξαν τον πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, σθεναρά στην προσπάθειά του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η εκλογή του έγινε με 12 ψήφους υπέρ και 1 λευκό, ενώ δυο μέλη συμμετείχαν διαδικτυακά χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου στη μυστική ψηφοφορία.

«Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής που ενέκριναν την υποψηφιότητά μου για Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ της Β' Θεσσαλονίκης. Δίνω υπόσχεση ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με όλα τα μέλη του οργάνου και #μαζί# και με το νέο Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη, για να κάνουμε πράξη τους στόχους του Κινήματος. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε», αναφέρει ο κ. Κοκολάκης σε σχετική ανάρτησή του.

Αναπληρωτής γραμματέας εξελέγη ακόμη ένα πιστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Αχιλλέας Μεταλλούλης, με μακρά πλέον διαδρομή τόσο στο κομματικό όργανο της ΝΕ Β' Θεσσαλονίκης, όσο και στα δρώμενα του δήμου Θέρμης. Ο κ. Μεταλλούλης, που συμμετείχε και στην προηγούμενη σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής, είναι από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος στη Β' Θεσσαλονίκης, χαμηλών τόνων και γνώστης της "πράσινης" ανθρωπογεωγραφίας στην περιοχή. Πήρε έξι ψήφους έναντι τεσσάρων του προέδρου του Δρυμού, δικηγόρου Κώστα Πατσαλά (υπήρξαν και τρία λευκά). Ο κ. Πατσαλάς εξελέγη ομόφωνα εκπρόσωπος Τύπου της Νομαρχιακής, ενώ για το Οργανωτικό έγιναν επίσης εκλογές, με επικεφαλής να αναδεικνύεται η Αλεξία Λαζαρίδου, η οποία έλαβε εννέα ψήφους έναντι τεσσάρων του συνυποψηφίου της Βάκη Τόπη.

Τον ορισμό των επικεφαλής των υπολοίπων τομέων ευθύνης της Νομαρχιακής Επιτροπής Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο νέος γραμματέας, Κώστας Κοκολάκης.