Skip to main content

Ο Κοζακίδης από υποψήφιος δήμαρχος στο πλευρό του Ψωμιάδη

Σήμερα η κλειστή σύσκεψη των 80 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Ψωμιάδη, αύριο οι ανακοινώσεις. Τα πρώτα ονόματα.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κοζακίδης.

Ο κ. Κοζακίδης, που το 2014 είχε κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Όμορφη ΘεσσαλοΝΙΚΗ», συντάσσεται με τον κ. Ψωμιάδη, στην προσπάθεια του τελευταίου να διεκδικήσει τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα στην πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Κοζακίδη, το 2013, ο κ. Ψωμιάδης είχε δώσει τότε το παρών.

Ο κ. Κοζακίδης επρόκειτο και στις εκλογές του Μαΐου να διεκδικήσει τη δημαρχία, όμως τελικά συντάχθηκε με τον κ. Ψωμιάδη, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Θα είναι στη σημερινή σύσκεψη, στις 18.30', σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, που διοργανώνει κεκλεισμένων των θυρών ο κ. Ψωμιάδης με τους πρώτους 80 υποψήφιους του συνδυασμού του, όπου θα αναλυθούν οι στόχοι της παράταξης και ένα πρώτο πρόγραμμα προεκλογικού αγώνα.

Ήδη, όπως έγραψε η Voria.gr, ανάμεσα στα στελέχη αυτά είναι ο τραγουδιστής, Γιάννης Ρέλλης και ο στενός συνεργάτης του κ. Ψωμιάδη από τα χρόνια της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, Βασίλης Τουλίκας, όπως φυσικά και ο αδελφός του, Διονύσης Ψωμιάδης. Ακόμη ένα γνωστό όνομα είναι ο Χρήστος Κοξένογλου, ο οποίος ήταν και το 2010 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές.

Η ανακοίνωση των 80 πρώτων υποψηφίων αναμένεται να γίνει αύριο.