Skip to main content

Ο Λαμπριάκος …δείχνει το δρόμο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο για το γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα. Κάνουν Τούμπα την Καβάλα οι φίλοι του ΠΑΟΚ
Μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη είναι πλέον ο Σταύρος Λαμπριάκος.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Άρη θεώρησε υποχρέωσή του να συμμετέχει ενεργά σε μια προσπάθεια που αποτελεί θεσμό για την κιτρινόμαυρη οικογένεια, προτρέποντας κι άλλους να δείξουν μ΄ αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για την ομάδα και δεν είναι άλλος από την εγγραφή τους στη Λέσχη Φίλων Άρη. 


«Στο μέλλον θα γράψω και τα παιδιά μου. Είναι πιο σημαντικό να γραφτεί κάποιος μέλος παρά να πάρει διαρκείας. Πιστεύω ότι και άλλοι παίκτες της ομάδας θα κάνουν παρόμοια κίνηση με μένα. Οι Έλληνες δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα. Μερικοί από αυτούς είναι Αρειανοί από μικρά παιδιά. Ένιωσα ότι η Λέσχη πρέπει να βρει υποστηρικτές. Είμαι το μέλος νούμερο πέντε χιλιάδες και είμαι σίγουρος ότι αυτός ο αριθμός θα πολλαπλασιαστεί σύντομα» είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Λαμπριάκος.

Την ίδια ώρα ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να είχε γεμάτο απουσιολόγιο, ωστόσο με ικανοποίηση είδε τους Νασούτι, Αμπρέου, Ρομπέρζ να ακολουθούν τα τελευταία 24ωρα κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.


Εκστρατεία του ΠΑΟΚ στη Καβάλα

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να μετατρέψουν σε Τούμπα το «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας, καθώς διατίθενται ήδη σε γοργούς ρυθμούς τα 4 χιλιάδες εισιτήρια που εξασφάλισε η διοίκηση και αντίστοιχη της Καβάλας είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει ακόμα 2μιση χιλιάδες.
Εκτός από τον τιμωρημένο, αλλά και τραυματία Μουσλίμοβιτς ο Φερνάντο Σάντος έχει εκτός πλάνων και τον Φωτάκη, ο οποίος υποφέρει από οσφυαλγία.
Με ενδιαφέρον εξάλλου αναμένεται (Πέμπτη 13.00) η τοποθέτηση της διοίκησης, πρώτη μετά την ανάληψη καθηκόντων προέδρου από τον Ζήση Βρύζα, για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα την ΠΑΕ.

Η τεχνική εταιρία Deloitt επικρατέστερη για το γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Ηρακλή. Η επιτροπή αξιολόγησης κατέθεσε τις προτάσεις της αναφορικά με τις 5 εταιρίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την κατασκευή του έργου στη Μίκρα. Για την ώρα ακολουθείται η συνήθης διαδικασία των τεχνικών και οικονομικών προσφορών των εταιριών και εφόσον κατατεθούν όλες, ο Γ. Σ Ηρακλής θα λάβει την τελική απόφαση για την ανάθεση του έργου. Έχει πάντως σημασία η βαθμολόγηση των εταιριών από την επιτροπή αξιολόγησης και αφορά στην τεχνική προσφορά για το γήπεδο.