Skip to main content

Ο Λουτσέσκου πήρε όλη την ομάδα στο Λονδίνο - Μέσα και ο Ουάρντα (vid)

Τα ερωτηματικά για τον Ρουμάνο κόουτς είναι η ετοιμότητα των Μαουρίσιο - Ελ Καντουρί που προπονούνται κανονικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

Στην τακτική επικεντρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους στη Νέα Μεσημβρία (δείτε εδώ) πριν την αναχώρηση της ομάδος αύριο στο Λονδίνο ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Τσέλσι.

Τα ερωτηματικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η ετοιμότητα των Ζοσέ Μαουρίσιο και Ομάρ Ελ Καντουρί που προπονούνται κανονικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα σε τετρακέφαλο και οπίσθιους μηριαίους αντίστοιχα.

Αναλυτικά, την αποστολή του «Δικεφάλου» που θα ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάχοβ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ και Καρέλης.

Σημειώνεται πως ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους παίκτες της ομάδος αφήνοντας εκτός μόνο τους Στέλιο Μαλεζά και Στέλιο Κίτσιου.