Skip to main content

Ο Μάκης Στεργίου για τους αστυνομικούς των βουλευτών

Αδιανόητο χαρακτήρισε το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός πληρώνει τους αστυνομικούς των βουλευτών ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Μάκης Στεργίου.

Αδιανόητο χαρακτήρισε το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός πληρώνει τους αστυνομικούς των βουλευτών ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Μάκης Στεργίου, αναφερόμενος στην απασχόληση χιλιάδων αστυνομικών για την προστασία των υψηλών προσώπων.

«Είναι αδιανόητο το κράτος να φροντίζει με περισσό ζήλο για την προστασία των πολιτικών του και να αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους. Οι δύο χιλιάδες αποσπασμένοι αστυνομικοί στην ασφάλεια υψηλών προσώπων πρέπει να βγούνε άμεσα στις γειτονιές της χώρας και να προφυλάξουν τον πολίτη από την αυξανόμενη εγκληματικότητα», τόνισε ο κ. Στεργίου.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι ο μισθός του βουλευτή είναι υπεραρκετός για να καλύψει την αμοιβή ιδιωτικού αστυνομικού.

«Δεν είναι υποχρέωση των Ελλήνων να πληρώνουν τους αστυνομικούς των βουλευτών όταν οι ίδιοι βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της ελλιπούς αστυνόμευσης», πρόσθεσε.