Skip to main content

Ο Μεϊμαράκης πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ

Το 13ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ θα γίνει στο τέλος Νοεμβρίου. Μέλη της οργανωτικής επιτροπής όλοι οι άνθρωποι του προέδρου...

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι ο πρόεδρος του 13ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος για τη συγκρότηση της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πλέον ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα αναλάβει το βάρος της επίβλεψης της διοργάνωσης του συνεδρίου και θα προεδρεύσει, σε μια περίοδο που το κόμμα είναι εξαιρετικά ενισχυμένο, έχει όμως να συζητήσει μια σειρά από θέματα, τα οποία δεν αφορούν μόνο στην κοινωνία και τη διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ, αλλά και στον ίδιο τον κομματικό οργανισμό, αφού ήδη έχουν γίνει πολλές αλλαγές και επίκεινται περισσότερες.

Το Συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα, όμως οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει ήδη και η πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Μέλη της οργανωτικής επιτροπής είναι κυρίως άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα: ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργος Στεργίου, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου, Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Βασίλης Φεύγας, ο γραμματέας Οργανωτικού και διευθυντής Γραφείου Προέδρου, Στέλιος Κονταδάκης, η διευθύντρια επικοινωνίας του προέδρου, Κύρα Κάπη, ο σύμβουλος του προέδρου, Θανάσης Νέζης και ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος.

«Η Νέα Δημοκρατία εισέρχεται στην περίοδο προετοιμασίας του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της. Το Συνέδριο είναι το βήμα όπου το κόμμα και η κοινωνία έρχονται σε επαφή, ανταλλάζουν ιδέες και προβληματισμούς, γεγονός αναγκαίο ειδικά σήμερα που η Νέα Δημοκρατία έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Το κόμμα μας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός οργανισμός και επιδιώκει να είναι ανοιχτό προς τους πολίτες αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού, επιδιώκοντας να εκφράσει τους προβληματισμούς τους αλλά να δώσει και λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα. Με αυτό το σκεπτικό το Συνέδριό μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.