Skip to main content

Ο Μέσι θέλει να σηκώσει και το Κύπελλο στην Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στις 22:00, στη Σεβίλλη, τη Βαλένθια, στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας και είναι φαβορί για να πάρει το τρόπαιο

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει να σηκώσει απόψε και το κύπελλο, για να κάνει το νταμπλ. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στις 22:00, στη Σεβίλλη, τη Βαλένθια, στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας και είναι φαβορί για να πάρει το τρόπαιο.

Οι δύο αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα τελείωσαν ισόπαλες. Και στα δύο παιχνίδια η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά «απάντησε» με τον Μέσι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Mestalla ο Αργεντινός ισοφάρισε 1-1. Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Camp Nou η Βαλένθια προηγήθηκε με 0-2, όμως και πάλι ο Μέσι ανέλαβε δράση και ισοφάρισε 2-2.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Μέσι στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας Μπαρτσελόνα-Βαλένθια.

Ο Μέσι αναδείχτηκε για έκτη φορά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 36 γκολ. Έχει πετύχει 2 γκολ στο κύπελλο, ενώ σκόραρε 12 φορές στο Champions League.