Skip to main content

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα - Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου

Ο Μύλος Ματσόπουλου στα Τρίκαλα μεταμορφώνεται σε δυο μήνες στο «Μύλο των Ξωτικών» κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

Το μεγαλύτερο δωρεάν χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala. Με σταθερή φιλοσοφία τη δωρεάν είσοδο και χιστουγεννιάτικες δράσεις στο πάρκο, ο Μύλος των Ξωτικών, δίνει την δυνατότητα για λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς την περίοδο των γιορτών.

Η φετινή διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο θα μαγέψει και θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους. Οι χώρες του κόσμου που επισκέφτηκε ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες του στις 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.milosxotikon.gr