Skip to main content

Ο Μόγιες είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και θα κοουτσάρει από το σπίτι του

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ θα κοουτσάρει το παιχνίδι της ομάδας του από το... σπίτι του καθώς βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Ο βοηθός προπονητή της Γουέστ Χαμ, Άλαν Ιρβάιν, επιβεβαίωσε την Παρασκευή (25/9), πως ο τεχνικός των «σφυριών» Ντέιβιντ Μόγιες θα είναι στο «τιμόνι» της ομάδας στον κυριακάτικο (27/9) αγώνα με τη Γουλβς, αλλά θα κοουτσάρει από το... σπίτι του, καθώς έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Μόγιες και οι ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ, Ισά Ντιόπ και Τζος Κάλεν, χρειάστηκε να αποχωρήσουν την περασμένη Τετάρτη (23/9) από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο πριν από το παιχνίδι με την Χαλ για τον 3ο γύρο του αγγλικού League Cup, μόλις ενημερώθηκαν πως τα τεστ κορονοϊού που είχαν κάνει βγήκαν θετικά.

Ο Ιρβάιν, που καθοδήγησε την ομάδα του στο νικηφόρο 5-1 επί της Χαλ, τόνισε στη συνέντευτξη Τύπου της Παρασκευής (25/9) πως ο Μόγιες θα είναι διαθέσιμος για να πάρει όλες τις αποφάσεις κατά τη διάρκεια του επερχόμενου αγώνα με τη Γουλβς.

«Όλα όσα θα κάνουμε, θα περνούν πρώτα απ' τον ίδιο και θα αποφασίζει για τα πάντα. Ούτως ή άλλως, ο ίδιος θα έπαιρνε τις αποφάσεις κι εγώ, όπως συμβαίνει και σ' αυτή τη συνέντευξη Τύπου, είμαι απλά ο "αγγελιοφόρος" του».

Τόσο ο Μόγιες, όσο και οι Ντιόπ, Κάλεν παραμένουν ασυμπτωματικοί και αναρρώνουν καλά όπως ανέφερε ο Ιρβάιν. «Είναι απογοητευμένοι επειδή δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά είναι μία δύσκολη κατάσταση την οποία καταλαβαίνουν πως πρέπει να περάσουν».