Skip to main content

Ο μοναδικός Θεσσαλονικιός υποψήφιος με το... μονοσύλλαβο επίθετο

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κνη, που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία», με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαστεργίου.

Στην μάχη των social media έχουν επιδοθεί στις φετινές εκλογές οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, με στόχο να γίνουν γνωστοί στους ψηφοφόρους.

Άλλοι με χιούμορ, άλλοι με λογοπαίγνια ή και με video, προσπαθούν να πείσουν το εκλογικό σώμα να τους εμπιστευθεί στην κάλπη.

Και ενώ ο «μπαχτσές» έχει... από όλα, ένας υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές και συγκεκριμένα στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να εκμεταλλευθεί το μονοσύλλαβο και φυσικά ατόνιστο επίθετό του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κνη, που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία», με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαστεργίου.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει από που προήλθε το μονοσύλλαβο επίθετο, ωστόσο σπεύδει να εξηγήγει τους ψηφοφόρους ότι το επίθετο του μπορεί να μην  τονίζεται αλλά... ψηφίζεται!

Ο Δημήτρης Κνης είναι γεννημένος το 1988 και είναι αποφοιτος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Διεθνείς Σχέσεις και την Ευρωπαϊκή Διπλωματία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στις δομές αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης.