Skip to main content

Ο Μπαρνς στη Σόφια και το «Liverpool Thessaloniki Branch» ετοιμάζεται!

Ο σπουδαίος Άγγλος μεσοεπιθετικός έρχεται στη γειτονική χώρα και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης ζεσταίνει ξανά τις μηχανές του.

Μια ξεχωριστή εκδρομή στη Βουλγαρία ετοιμάζει το «Liverpool Thessaloniki Branch» για χάρη του Τζον Μπαρνς.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Άγγλος -γεννημένος στη Τζαμάικα- μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε για μία δεκαετία με τη φανέλα της πιο επιτυχημένης αγγλικής ομάδας έρχεται τον Μάρτιο στη Σόφια και o Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης ζεσταίνει ξανά τις μηχανές του για να τιμήσει τον σπουδαίο αυτόν ποδοσφαιριστή σε μια ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει ο αντίστοιχος Σύνδεσμος της γειτονικής χώρας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το «Branch» για την ξεχωριστή εκδρομή που ετοιμάζει:

«Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο σύνδεσμος μας κατάφερε και εξασφάλισε 50 προσκλήσεις για την εκδήλωση του Branch της Βουλγαρίας, όπου θα φιλοξενήσουν τον τεράστιο John Barnes.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 9/3 (13.00 – 19.00) και είναι αυστηρά μόνο με προσκλήσεις (κόστος 35€), όπως λέει το συμβόλαιο σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Το Liverpool Thessaloniki Branch διοργανώνει εκδρομή για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο στη Σόφια. Την επόμενη της εκδήλωσης, δηλαδή την Κυριακή στις 10/3, η ομάδα μας αγωνίζεται με την Burnley στις 14.00 το μεσημέρι. Έτσι, θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα και θα ξεκινήσουμε την επιστροφή γύρω στις 17.00.

Η εκδρομή στη Σόφια έχει κόστος 100€ κατ’ άτομο. Στην τιμή υπάρχει η διαμονή στο ξενοδοχείο BW Premier Collection City Hotel Sofia (δίκλινο δωμάτιο), το πούλμαν για τη μεταφορά/επιστροφή και φυσικά η πρόσκληση για την εκδήλωση.

Αναχώρηση το Σάββατο 9/3 και ώρα 07.00 και επιστροφή την Κυριακή στις 10/3 με ώρα αναχώρησης από τη Σόφια στις 17.00.

Βασική προϋπόθεση για την τιμή είναι η συμμετοχή 50 ατόμων.

Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, παρακαλείται να καλέσει ή να στείλει μήνυμα (SMS) στο 6948204051 (Χρήστος Παπαδόπουλος) με περιεχόμενο τη φράση «ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ» και ονοματεπώνυμο».

Απολαύστε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μπαρνς με την φανέλα της Λίβερπουλ: