Skip to main content

Ο Μποριέλο έγινε ο Σαλπιγγίδης της Γιουβέντους

Οι οπαδοί της Γιουβέβτους δείχνουν να μην ξεχνούν από τον Μάρκο Μποριέλο την άρνηση να πάει στο Τορίνο το 2010 και δεν επιθυμούσαν τον ερχομό του τώρα

Λίγες ημέρες μετά την άφιξή του Μάρκο Μποριέλο στη Γιουβέντους από τη Ρόμα, μερίδα οπαδών της Γιουβέντους φρόντισε να δείξει με χαρακτηριστικό τρόπο πως δεν τρέφει και τα καλύτερα των συναισθημάτων απέναντί του.

Και αυτό γιατί στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λέτσε (0-1), κρέμασαν στις εξέδρες του "Βία Ντελ Μάρε" που τους φιλοξενούσαν, ένα πανό που έγραφε:

"Μποριέλο, μισθοφόρος χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια" ("Borriello: Μercenario senza cuore e dignità").

Για το συγκεκριμένο μάλιστα πανό ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και ο Αντόνιο Κόντε, με τον τεχνικό των "μπιανκονέρι" να υπερασπίζεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, λέγοντας:

"Ο Μποριέλο αποτελεί παίκτη της Γιουβέντους. Δεν μας είχε απορρίψει στο παρελθόν, απλά η Ρόμα έκανε καλύτερη πρόταση από τη Γιουβέντους. Τώρα είναι εδώ και θα μας δώσει μία χείρα βοηθείας".

Υπενθυμίζεται πως Ρόμα και Γιουβέντους διεκδίκησαν το καλοκαίρι του 2010 τον Μποριέλο από τη Μίλαν, με τον παίκτη να καταλήγει τότε στο "Ολίμπικο", με τους Ρωμαίους να καταθέτουν στη Μίλαν μία πιο συμφέρουσα προσφορά έναντι αυτής των Τορινέζων.